N10-006 exam

Question: 1

The technician needs to limit the amount of online broadcasting and allow different things to interact with each other. Which of the following options would meet these requirements?

A. Add a router and activate OSPF.

B. Add layer 3 and create VLAN.

C. Add bridge between two switches.

D. Add a firewall and perform the correct ACL.

Answer: B

Question: 2

Network setup failed test in MDF. The traffic that is transferred is a mix of multicast and unicast labels. Which of the following would best handle rerouting caused by service disruption?

A. Layer 3 switch

B. Proxy Broker

C. Layer 2 switch

Answer: A

Question: 3

Which of the following networks uses ACL to prevent unauthorized access to business systems? IDS

B. Firewall

C. Content Filter

Answer: B

Question: 4

Which of the following is used to define how much bandwidth can be used With various online protocols?

A. Traffic Shaping

B. High availability

C. Load balance

Question: 5

Which of the following is used to confirm remote external-related employees? (Choose TWO).

A. OSPF

B. VTP trunking

C. Virtual PBX

D. RADIUS

E. 802.1x

Answer: D, E

Question: 6

Which of the following provides accounting, authorization and confirmation with a centralized database, as well as a challenge / Answer and password encryption?

A. Multifactor authentication

B. ISAKMP

C. TACACS +

D. Network Access Access

Answer: C

Question: 7

An engineer must set aside addresses in DHCP pool so that certain servers always get the same address. Which of the following should be set?

A. Leases

B. Helper addresses

C. Scopes

D. Inquiry:

Answer: D

Question: 8

Joe, a server, installs a DHCP server on the LAN. Which of the following options should Joe configure in the DHCP scope to allow machines in the local area network by using a dynamic IP address to access the Internet and its servers? (Choose three).

A. Default gateway

B. Base Unit

C. Bookings

D. TFTP server

E. The rental period is 1 day

F. DNS servers

Answer: A, B, F

Question: 9

The technician just made a new external website and setup access rules in the firewall. After a few tests, only users from the internal network can access the page. The web site responds to ping from the internal network and solves the correct web address. Which of the following could the technician do to fix this issue while causing internal users to lead to the site with an internal address?

A. Set NAT on the firewall

B. Use the risk horizon DNS

C. Put the server in DMZ

Question: 10

When you install a new server, a technician requests that an MX file be created in DNS for a new server.

Answer: B

Question: 10

New server, but the file was not entered correctly. Which of the following was most likely installed as required MX files to work properly?

A. Load balance

B. FTP server

C. Firewall DMZ

Answer: D

Question: 11

Which of the following protocols uses a signal of the switching process and the center line to Forward traffic? ] A. BGP

B. OSPF

C. IS-IS

Answer: D

Question: 12

Which following is most likely to use the RJ-11 interface to connect Computer with servers with a POTS line?

A. Multilayer Switch

B. Access Point

C. Analogue Modulated

The administrator takes note of an unused cable behind a cabinet that is closed with a DB-9 connector. Which of the following codes of conduct was most likely used on this cable?

A. RS-232

B. 802.3

C. ATM

Answer: A

Question: 14

Which of the following connectors is used to disconnect DS3 connections in telecommunications equipment?

A. 66 block

B. BNC

C. F-connector

Answer: B

Question: 15

F-interface is used on each of the following types of cabling?

A. CAT3

B. Single fashion fiber

C. CAT5

Answer: D

Question: 16

A network technician must use multimode fibers to align new network devices. Which of the following Ethernet standards could the technician use? (Choose TWO).

A. 1000Base-LR

B. 1000Base SR

C. 1000Base-T

D. 10GBase-LR

E. 10GBase SR

F. 10GBase-T

Answer: B, E

Question: 17

Correct TEXT

You have been assigned a test of CAT5e cable. A summary of the results can be found on the screen.

Step 1: Select the tool used to create results from the cable tests.

Step 2: Understand the results and select the option that explains the results.

Question: 18

Network engineer needs to install topology that will not fail if it is available by clicking Submit Cable Test Analysis & # 39; button. Deviation of one piece of dentistry. However, the computers need to wait to talk online to avoid congestion. Which of the following materials would engineer implement?

A. Star

B. Bus

C. Ring

Answer: C

Question: 19

Networking using central devices with point points on any other device is which of the following ?

A. Star

B. Call

C. Mesh

Answer: A

Question: 20

Which of the following networking networks has a central, single point of failure ?

A. Call

B. Star

C. Hybrid
Answer: B

Question: 21

Each of the following refers to a network that covers several buildings Which are within walking distance of each other?

A. DOS

B. WAN

C. PAN

Answer: A

Question: 22

Which of the following structure structure structures were used to support With files transferred between Bluetooth

A. PAN

B. LAN

C. WLAN

D. MAN

Answer: A

Source by Monika Bergmann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *